Namizni tenis

O rešitvi

Namizni tenis je spletna aplikacija za izvedbo namiznoteniških tekmovanj. Podpira registracijo tekmovalcev v poljubno število kategorij, avtomatsko kreiranje skupin, turnirjev ter nadzor nad potekom posameznega tekmovanja. Uporabniški vmesniki so prilagojeni za upravljanje z dotikom (touch screen) ter se avtomatsko prilagodijo velikosti zaslona.

Registracija tekmovalcev

Pogled za registracijo tekmovalcev spominja na klasičen prijavni list. Vnos olajša samodejno predlaganje znanih tekmovalcev. Pri prijavi dvojic, je namesto polj za ime in priimek ponujeno polje za izbor tekmovalcev, ki so prijavljeni na tekmovanje posameznikov.

Kreiranje Skupin

Aplikacija omogoča žrebanje poljubnega števila skupin s poljubnim številom nosilcev. Ob žrebanju se upoštevajo tudi klubi tekmovalcev, tako da če je le možno tekmovalci iz istega kluba ne igrajo v isti skupini. Poleg skupin se avtomatsko kreirata tudi turnirja za zmagovalno in tolažilno skupino.

Ob kreiranju skupin se izdela tudi točkovni list za posamezno skupino, ki vsebuje tudi seznam posameznih dobojev znotraj skupine (bergerjeve tabele).

Izvedba tekomvanja

Nadzor nad potekom tekomvanja je mogoč s posebnim pogledom, ki prikazuje zasedenost miz, prihajajoče dvoboje ter zadnje odigrane dvoboje. S pritiskom na enega od prihajajočih dvobojev mu dodelimo mizo, s pritiskom na zasedeno mizo pa se prikaže pogled za vnos rezultata dvoboja.

Demo

Demo je dosegliv na naslovu pingpong.staric.net.